Laenu refinantseerimine

Tutvu finantsteenuste tingimustega, konsulteeri asjatundjaga.

Võlgade refinantseerimine

Laenu refinantseerimine tähendab uue laenu saamise protsessi ühe või mitme tasumata laenu tasumiseks.

Laenu refinantseerimine Eestis võimaldab laenuvõtjal asendada oma senised võlakohustused soodsamate tingimustega. Selle protsessi raames võtab laenuvõtja olemasoleva võla tasumiseks uue laenu ning vana laenu tingimused asendatakse uuendatud lepinguga.

Solutions

Laenu refinantseerimise eelised

Väiksemad igakuised maksed

Refinantseerimine veel 30 aastat pärast aastatepikkust makseid ja omakapitali vähendab teie laenukapitali, mis omakorda peaks alandama teie kuumakseid, vabastades teie eelarves ruumi muudeks finantseesmärkideks.

Madalam intressimäär

Kui intressimäärad langevad pärast laenu sulgemist, võiksite madalama intressimäära ärakasutamiseks kaaluda refinantseerimist. Võid säästa korraliku summa raha, olenevalt laenu tähtajast ning kehtiva intressimäära ja refinantseerimismäära erinevusest.

Fikseeritud intressimäärale üleminek

Pakub kaitset kõrgemate intressimäärade eest tulevikus. Võimaldab omada ühte põhisummat ja intressi, igakuiselt lihtsam planeerida ja eelarvestada.
Kui saad endale lubada igakuiste maksete suurendamist, on üheks võimaluseks laenutähtaega lühendada. Makstes lühema aja jooksul rohkem, säästate laenu eluea jooksul intressi ja ostate kinnisvara varem.

Kuidas Eestis laenu refinantseerida

  1. Vaadake üle oma praeguse lepingu spetsifikatsioonid, et näha, kui palju te tegelikult maksate.
  2. Kontrollige, kas teie praegusel laenul on lisatasu, kuna refinantseerimiskulud võivad kaaluda üles ennetähtaegse lõpetamise kulud.
  3. Võrrelge mitme laenuandja võimalusi, et leida tingimused, mis teie finantseesmärkidele kõige paremini sobivad.

Kas tahad refinantseerida?

Kirjutage meile